Az innováció fogalmának kiterjesztése

Két irányítási rendszer egy ár! Csak a véleményed kérem.

Itt, most egy olyan lehetőséget kínálok, hogy a véleményeddel irányítási rendszert  tudsz vásárolni.

Vállalkozások tízezrei működtetnek irányítási rendszereket és hasznosítják vevői igények, hatósági követelmények teljesítésére, a működés szabályozásának fejlesztésére, versenyhelyzetük javítására. Ezeknek a vállalkozásoknak a köre folyamatosan növekszik.

Kérdések is felmerülnek, hogy kell-e, miért kell és milyen irányítási rendszer? Ismerem a kételyeket, mert 15 éve építem, telepítem ezeket az irányítási technológiákat az ipar, a mezőgazdaság és a szolgáltatás vállalkozásainál. Tudom, hogy a vállalkozások nem mindig  használják ki az irányítási rendszerekbe épített szabályozási lehetőségeket. Ennek ellenére egyre többen alkalmazzák, mert mással nem helyettesíthető előnyt, vevői, hatósági elvárást elégítenek ki.

Sok tapasztalat ségít abban, hogy megismertessem és alkalmazzam azokat a módszereket, amelyek biztosítják, hogy  vállalkozásod vezetői, alkalmazottai a kiválasztott rendszer minden előnyét fel tudják használni.

Amikor az irányítási rendszerek működtetői megértik, sikeresen alkalmazzák ezeket a rendszereket  és a kialakuló versenyelőny biztonságban saját alkalmaztatásuk biztonságát is felismerik, akkor az így formálódó motiváló erő az egész működés kultúráját megváltoztatja.

Az irányítási rendszerek kész, kipróbált szabályozó technológiák. Megbízhatóságuk mellett bevezetésük és működtetésük költsége töredéke más technológiák költségeinek.

Válaszd ki a megfelelőt, vezesd be és működtesd mert ezzel:

  • vállalkozásod egy-egy fontos funkcióját szabályozod, úgymint: Minőségirányítás: ISO 9001, ISO 16949, ISO 13485, ISO 17025, ISO 22716, Fenntarthatóság: ISO 14001, FSC, ISCC, ISO 50001, Munkavédelem, munkabiztonság:OHSAS 18001, Információbiztonság:ISO/IEC 27001, ISO/IEC 15408-1,2,3, Élelmiszerbiztonság: IFS, BRC, ISO 22000, FSSC 22000, GLOBALGAP.
  • teljesülnek vevőid elvárásai, és sok piaci feltétel, ami gazdasági előnyt és hasznot biztosít.
  • teljesül sok törvényi feltétel is, és így elkerülsz sok hatósági észrevételt, elmarasztalást, bírságot.
  • mindezeket az alapvető szabályozó funkciókat nemzetközileg elfogadott, ismert követelmények szintjén, egységes nyelvezeten biztosítják, így az azonos tevékenységek összemérhetőségét teszik lehetővé, ami üzleti előnyt biztosít.
  • az ésszerűség határain belüli dokumentálási rendszerével biztosítja a visszakereshetőséget, nyomonkövethetőséget, ami szintén piaci, hatósági feltétel.
  • amennyiben rendszerismereti képzéssel is összekapcsolod, és így a működési kultúra szintjére emeled, hatalmas motiváló erőt biztosítasz alkalmazottaid számára, akik így felismerik, hogy mindez hozzájárul alkalmaztatásuk biztonságához.

Gondold el mennyibe kerülne, ha ezeknek a funkcióknak a szabályozását egyedi technológiákkal, szabályozásokkal oldanád meg, miközben számolnod kellene az egyedi megoldások bizonytalanságaival is?

Ráadásul a jelentős spórolás mellett ráfordított költség is sokoldalúan és gyorsan megtérülő befektetés.

Most a "Két irányítási rendszer egy ár!  Csak a véleményed kérem" rendkívüli feltételei  mellett tudsz ajánlatot kérni a felsorolt szabályozó technológiák bármelyikére és ezzel belépsz az irányítási rendszereket sikeresen működtető vállalkozások több tízezres táborába.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.