Jobb sorsra érdemesek-e az irányítási rendszerek? 5.rész

Vezetők, minőségügyi vezetők figyelmébe!

Miért nem tudják a vállalkozások hasznosítani az irányítási rendszerekbe épített szervezési, rendszerezési, irányítási és visszakeresési lehetőségeket?

Miért válnak ezek a rendszerek, a felesleges kiadások és a bürokrácia szimbólumává?

Az irányítási rendszereket méltató, elemző, ajánló és eladásra kínáló írásokból sok van. A tanácsadó és tanúsító szervezetek honlapjai tele vannak ilyen tartalmakkal.

Arról kevesebbet olvashatsz, hogy ezek a rendszerek rendkívül jól felépített szabályozás-technológiák. Tartalmuknak miért mégis csak a töredéke hasznosul.

Mivel ezek összetett szabályozás-technológiák a sikerhez a működtető személyzetnek megfelelő rendszerismeretekkel és gyakorlattal kell rendelkeznie.

Hogy várhatod el, hogy ezek nélkül a rendszerek teljeskörűen hasznosuljanak?

A vállalkozásoknak a megvalósításra fordított pénze befektetés is lehetne, miért bizonyul mégis inkább piaci kényszerből elvesztegetett kiadásnak?

Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat blogbejegyzéseinkben.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.