RENDSZERISMERETI KÉPZÉSEK

A rendszerismereti képzések az irányítási rendszerek - szabványok, standardok mint összetett szabályzó technológiák megismeréséhez, müködtetéséhez és felügyeletéhez szükséges ismeretek megszerzését biztosítják.

Hogyan hasznosulnak az Irányítási rendszerek?

Irányítási rendszerek, szabványok  bevezetése vállalkozása  rendszerbefoglalt, dokumentált, nyomonkövethető működését a tevékenységek átláthatóságát, előírások, vevői elvárások teljesítését segítik és biztosítják a következőket:

  • vállalkozása tevékenységeit, folyamatokba rendezik,
  • a folyamatokat szabályozzák
  • az elvégzett tevékenységeket és azok eredményeit dokumentálási rendszerrel igazolhatóvá, visszakereshetővé, nyomonkövethetővé teszik,
  • mindezzel az erőforrások kihasználását növelik,
  • előírásokat és vevői elvárásokat teljesít
  • és ami legfontosabb versenyelőnyt biztosítanak a versenytársakkal szemben

Ne várja meg, hogy bevezetésüket a vevők szabják feltételként, mert akkor már versenyhátrányba kerül az előrelátóbb versenytársakkal szemben.

A Képzési program során megszerzhető kompetenciák.

Rendszerismereti képzések segítik vállalkozását abban, hogy a szabványokon, standardokon alapuló irányítási rendszerek a szervezeti kultúra részévé váljanak. Javítják a vezetők és beosztottak elköteleződését. Az alkalmazottak széles körének bevonása segíti a rendszer iráni elköteleződésen keresztül annak felismerését, hogy az irányítási rendszerek bevezetése és eredményes működése javítja a vállalkozás eredményeit, ami az ő alkalmaztatásuk biztosítéka is.

Rendszerismereti képzéseket sikeresen elvégző résztvevők a megszerzett ismereteikkel felkészülten és elkötelezetten tudnak részt venni a minőségirányítási, környezetvédelmi, munkabiztonsági és élelmiszerbiztonsági rendszerek kiépítésében, fenntartásában, működtetésében, ellenőrzésében és fejlesztésében.

Az Irányítási rendszerek Képzési program Tananyag egységei:

 A képzések törvényi szabályzása.

A  "2013. évi LXXVII törvény a felnőttképzésről " úgy rendelkezik, hogy felnőttképzést csk olyan intémények végezhetnek, amelyek a törvény követelményeinek megfelelnek és amelyeket az NMH nyilvántartásba vesz. Redszerismereti képzéseink a törvény alapján "d" kategóriába tartozó "egyéb képzés"-ek.

Felnőttképzési NMH Nyilvántartási számunk: E-000179/2014

A Képzési program nyilvántartási száma: E-000179/2014/D001-D006

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.