ISO 20121 szabvány - Rendezvények környezetet terhelő hatásainak szabályozása

Az ISO 20121  szabvány a rendezvények  környezetet terhelő hatásait  szabályozza, bevezetése a rendezvények erőforrás, szociális és környezetkímélő szervezésében segíti vállalkozását

A rendezvények és a környezet  kapcsolata 

A rendezvények rendkívül nagy erőforrás, szociális és környezeti terhet képviselnek. Okozhatnak jelentős szennyeződést, nagyon megterhelhetik a helyszín erőforrásait (víz, elektromosság) és komoly feszültséget okozhatnak és okoznak is a helyi közösségekben.

Az ISO 20121 szabvány: Rendezvény fenntarthatósági irányítási rendszer--Event sustainability management system. A tanúsítvány igazolja, hogy a rendezvényeket vállalkozása erőforrás, szociális és környezetkímélően szervezi.

Hogy működik?

Az ISO 20121 szabvány segít a rendezvényeket a fenntarthatóság követelményeinek megfelelően megszervezni. Alkalmazható bármilyen típusú és méretű rendezvény szabályozására. Útmutató a rendezvények legjobb gyakorlat szerinti megszervezéséhez, és annak szociális, gazdasági és környezeti terheléseinek szabályozásához és ellenőrzéséhez.

Kiknek ajánljuk?

Ha vállalkozása érintett a rendezvényiparban, akkor ezt a szabványt eredményesen tudja alkalmazni bármilyen típusú és méretű rendezvény megszervezésében.

Szolgáltatásunk:

  • ISO 20121 rendszer kidolgozása, tanácsadás, felkészítés tanúsító auditra
  • rendszerismereti képzés
Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.