Innovatív vállalkozásfejlesztés, támogatások

Kockázatmentesen és olcsón tudodja szabályozni a gyártási folyamatok, termékek, szolgáltatások biztonságát és minőségét meghatározó eljárásokat, készen megvásárolható szabályozó technológiákkal, szabványokkal

Legyen a vállalkozás tevékenysége termékelőállítás vagy szolgáltatás, annak vannak:

minőségirányítási, környezet és természetvédelmi, munkabiztonsági, információbiztonsági, energiairányítási vagy éppen élelmiszerbiztonsági követelményei és hatásai.

A vállalkozások tízezrei választották és választják ezek szabályozására a készen megvásárolható, könnyen telepíthető és olcsó szabályozó technológiákat, amelyek nemzetközileg ismert, elfogadott és kipróbált rendszerek.

Ismerem az alkalmazásukkal kapcsolatos dilemmákat is, amelyek oka legtöbb esetben az, hogy alkalmazásuk nem jár együtt olyan a bevezetést és működtetést segítő módszerekkel és oktatással, amelyek kihasználhatóvá tennék ezeket a technológiákat.

15 éve telepítem ezeket a rendszereket, így nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem össze, és ezek felhasználásával olyan telepítési, bevezetési módszereket alkalmazok, amelyek biztosítják a teljes kihasználhatóságot. Ez garantálja, hogy azoktól a problémáktól megszabaduljon, és azokat az előnyöket megkapja, amelyek miatt a rendszert megvásárolja.

Melyek ezek?

A szabályozó technológia átveszi egy kiválasztott funkció teljes szabályozását, nemzetközileg ismert és elfogadott követelmények szintjén és egységes nyelvezeten, így biztosítja az összemérhetőséget. Dokumentációs rendszere biztosítja a visszakereshetőséget, nyomon követhetőséget.

Teljesülnek vevő elvárásai és sok törvényi, hatósági feltétel, követelmény.

Az alkalmazottak bevonása és oktatása jelentős motiváció növekedést biztosít, ami átalakítja a szervezeti kultúrát.

Csatlakozzon a mással nem helyettesíthető irányítási rendszereket már alkalmazó sok tízezer vállalkozói csoporthoz.

Kérjen ajánlatot a vállalkozása számára leginkább fontos szabályozó technológiát képviselő szabványra!

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.