Innovatív vállalkozásfejlesztés, támogatások

Kockázatmentesen és olcsón tudod szabályozni: gyártási folyamataid, termékeid, szolgáltatásaid biztonságát és minőségét meghatározó eljárásaid, készen megvásárolható szabályozó technológiákkal.

Legyen tevékenységed termékelőállítás vagy szolgáltatás, annak vannak:

minőségirányítási, környezet és természetvédelmi, munkabiztonsági, információbiztonsági, energiairányítási vagy éppen élelmiszerbiztonsági követelményei és hatásai.

A vállalkozások tízezrei választották és választják ezek szabályozására a készen megvásárolható, könnyen telepíthető és olcsó szabályozó technológiákat, amelyek nemzetközileg ismert, elfogadott és kipróbált rendszerek.

Ismerem az alkalmazásukkal kapcsolatos dilemmákat is, amelyek oka legtöbb esetben az, hogy alkalmazásuk nem jár együtt olyan a bevezetést és működtetést segítő módszerekkel és oktatással, amelyek kihasználhatóvá tennék ezeket a technológiákat.

15 éve telepítem ezeket a rendszereket, így nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem össze, és ezek felhasználásával olyan telepítési, bevezetési módszereket alkalmazok, amelyek biztosítják a teljes kihasználhatóságot. Ez garantálja, hogy azoktól a problémáktól megszabadulj, és azokat az előnyöket megkapd, amelyek miatt a rendszert megvásárolod.

Melyek ezek?

A szabályozó technológia átveszi egy kiválasztott funkció teljes szabályozását, nemzetközileg ismert és elfogadott követelmények szintjén és egységes nyelvezeten, így biztosítja az összemérhetőséget. Dokumentációs rendszere biztosítja a visszakereshetőséget, nyomon követhetőséget.

Teljesülnek vevőid elvárásai és sok törvényi, hatósági feltételnek eleget teszel.

Az alkalmazottak bevonása és oktatása jelentős motiváció növekedést biztosít, ami átalakítja a szervezeti kultúrát.

Csatlakozz a mással nem helyettesíthető irányítási rendszereket már alkalmazó sok tízezer vállalkozói csoporthoz.

Kattints a kérek ajánlatot szövegre és a megjelenő űrlapon add meg a számodra leginkább fontos szabályozó technológiát, és kérj ajánlatot!

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!