MUNKAVÉDELEM, MUNKABIZTONSÁG

A munkavédelem, munkabiztonság és a foglalkozás-egészségügy szabványainak bevezetése az egészséget befolyásoló hatások szabályzását és kockázatok kezelését biztosítják.

A munkavédelem, munkabiztonság és a foglalkozás-egészségügy előírásai az egészséget nem veszélyeztető munkavégzés követelményeit, feltételeit meghatározzák.A követelmények rendszerbe foglalt, dokumentált teljesítését a szakterület szabványainak, standardjainak a bevezetése segíti.

Az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés feltételeit a  hatósági előírások  a következő szempontok szerint szabályozzák:

  • Munkavédelem; a munkavégzésre vonatkozó személyi munkavédelmi és egészségügyi feltételek  szabályzása
  • Munkabiztonság: az egészséges munkavégzés környezete technikai, műszaki feltételeinek  szabályzása és a
  • Foglalkozás-egészségügy: a tevékenységeket végzők égészségét befolyásoló,  fentieken túli  hatások szabályzása

Az előírások betartása az egészségkárosodásokat és a következmények költségeit minimalizálják így az vállalkozásának gazdasági érdeke is.  A munkát végzőknek pedig joguk van a biztonságos, egészséges munkafeltételekhez..

A kötelezettségek teljesítése egyszerre gazdasági és munkavállalói érdek, teljesítésükhöz az alábbi tanúsítható irányítási rendszerek, szabványok, eljárások és szolgáltatások adnak segítséget vállakozása számára.

A munkavédelem, munkabiztonság és foglalkozás egészségügy körébe tartozó előírások változása folyamatos jogszabáj figyelést igényel.

Szolgáltatásaink:

  • A munkavédelem és biztonság körébe tartozó irányítási rendszerek kidolgozása, tanácsadás, felkészítés tanúsító auditra és hatósági felügyeletre
  • Rendszerismereti képzések

Az irányítási rendszerek olyan tagjait válogattuk a Munkavédelem csoportba, amelyek vállalkozását a munkabiztonság, foglalkozás egészségügy javításában és a törvényi kötelezettségek betartásában, az egészségügyi károsodások csökkentésében, és így a gazdálkodás eredményeinek javításában segítik.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.