BELSŐ AUDITOR KÉPZÉS

Audit ismereti képzések, szabvány, standard és audit ismeretek megszerzését biztosítják az irányítási rendszerek működtetését és felügyeletét irányító szakemberek számára.

Kinek van szüksége auditismeretekre?

Az ISO és a különböző követelmény Standardok megkövetelik, hogy a működtetésüket, dokumentálásukt és felügyeletüket végző szakemberek meghatározott és dokumentált szabvány és audit ismeretekkel rendelkezzenek.

Audit ismereti képzéseink ezeknek az ismereteknek a dokumentált megszerzését biztosítják a képzés követelményeit sikeresen tejesítő résztvevők számára.

 

Audit ismereti képzéseink:

A képzések törvényi szabályzása.

A  "2013. évi LXXVII törvény a fenőttképzésről" előírja, hogy felnőttképzést csk olyan intémények végezhetnek, amelyek a törvény követelményeinek megfelelnek és amely intézményeket ennek alapján az NMH nyilvántartásba vesz.

Felnőttképzésünk bejelentési száma: B/2021/002077

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.