Folyamatmenedzsment

ISO/IEC 17025 szabvány a laboratóriuma által végzett vizsgálatok és/vagy kalibrálások elvégzéséhez szükséges felkészültség általános követelményeit írja elő, beleértve a mintavételt is. Kiterjed mind a szabványos, mind a nem szabványos, valamint a laboratórium által kidolgozott módszereket alkalmazó vizsgálatokra és kalibrálásokra.

A szabvány azt a célt szolgálja, hogy laboratóriuma ezt a minőség, az adminisztráció és a műszaki műveletek irányítási rendszerének kialakításához alkalmazza. Ha a vizsgáló és kalibráló laboratórium megfelel e szabvány követelményeinek, akkor olyan minőségirányítási rendszert működtet, amely az ISO 17025 protokol szerint tanúsítható. E szabványnak nem célja, hogy alapul szolgáljon a laboratórium akkreditáláshoz.

Szolgáltatásunk: ISO/IEC 17025 kidolgozása, tanúsító auditra előkészítése Rendszerismereti képzés

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.