Beszállítói minőségi többletkövetelmények

Mindazon felnőtt személy, akik felelősségük alapján részt vesznek a szervezet főtevékenységének tervezésében, felügyeletében és fejlesztésében, különös tekintettel a nemzetközi és nagyvállalati beszállítói többletkövetelmények elemzésével és teljesítésével kapcsolatos tevékenységek területén.

Felnőttképzési NMH Nyilvántartási számunk: E-000179/2014

A beszállítói minőségi többletkövetelmények képzés célja:

Nagyvállalati beszállításban megkövetelt minőségügyi ismeretek és gyakorlatok elsajátítása, melyek birtokában a szerződések megkötésétől azok teljesítésén át a hibák elkerüléséig egyenletes, magabiztos döntések és felhatalmazások rendszere alakulhat ki a szervezet szabályozási környezetében.

A képzés tartalma, megszerezhető kompetenciák:

  • Szerződések statisztikája: milyen adatokat kell gyűjteni a szerződésekben meghatározott átvételi arányok objektív megítéléséhez?
  • AQL% és a szerződés döntési kockázatai (PQR, CQR).
  • PPAP (Production Part Approval Process). A termelés megbízhatóságának és folyamatos megismételhetőségének igazolásával kapcsolatos követelmények és teljesítésük technikái (pl.: Control plan, FMEA, MSA,…stb.)
  • APQP (Product Quality Planning) és Control Plan. Termék minőségtervezésével kapcsolatos követelmények és a megfelelés további technikái (pl: QFD, DOE).

 

Képzési idő: 80 tanóra (20 elmélet + 60 gyakorlat)

Vizsga: írásbeli/ szóbeli.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.