FELNŐTTKÉPZÉS

Felnőttképzés az innovatív vezetőket és vállakozásokat segíti, hogy menedzsmentjük és alkalmazottaik ismeretei ne csak  kövessék de haladják meg a gyorsan változó követelményeket. Minél képzettebbek alkalmazottai annál nagyobb erőforrást jelentenek. Képezze cégét sikeresre

Mi tehát a felnőttképzés szerepe?

A Felnőttképzés a gazdaságban zajló gyors változások leképeződése az oktatásban.A változások nyomán egyrészt új szakterületek jelennek meg, másrészt a hagyományos területek igényelnek korszerűbb ismeretekkel rendelkező szakembereket, harmadrészt a kíváló szakismeret is csak megfelelő elköteleződés mellett hasznosul, a felnőttképzés tehát a motiválásban is segítséget nyújt.

 

A felnőttképzés szerepe ennél is több!

Fellkészültségben nem mindig elég naprakésznek lenni. Vállalkozása legyen több, mint naprakész, előnyt csak ez biztosít.

Megfelelően kiválasztott képzésekkel hatalmas erőforrást halmozhat fel a vállakozás számára, ami önmaga érvényesülési törekvése miatt az innováció öngerjesztő motorja,

Elérhet-e  képzések nélkül olyan szintű vezetés és működés kultúrát, amelyben a menedzsment és a doldozók felkészültsége, elkötelezettsége, motivációja vállalkozásának meghatározó erőforrása ?

Felnőttképzési programjaink célja éppen ezért több, mint szakismeretek közvetítése, célja az is, hogy a Felnőttképzés az Irányítási rendszerek bevezetése, működtetése, az Innovációmenedzsment tanácsadás folyamata és eredményeinek megvalósítása hozzáértő, elkötelezett vezetői és dolgozói közreműködéssel valósuljon meg.

A Felnőttképzés önálló szolgáltatás, de kiegészíti az Irányítási rendszerek és az Innovációmenedzsment tanácsadás programjainkat is.

FELNŐTTKÉPZÉS

A Felnőttképzés az Irányítási rendszerek és a Vezetési tanácsadás fontos eszközei a vezetési és szervezeti kultúra fejlesztésének, az erőforrások felhalmozásának és felhasználásának, olcsó, gyorsan megtérülő befektetések.

 

A felnőttképzés törvényi vonatkozásai.

Az új 2013.évi LXXVII törvény a felnőttképzésről úgy rendelkezik, hogy felnőttképzés csak hatósági engedéllyel folytatható. Engedélyt azok a felnőttképzést folytató intézmények kapnak, "amelyek a törvényben.......meghatározott magasabb követelményeknek megfelelően"végzik a felnőttképzést..

Felnőttképzés tevékenységünket a Felnőttképzési Államigazgatási Szervhez bejelentettük. Bejelentési számunk: B/2021/002077

Programjaink, szolgáltatásaink az alábbi terülekre terjednek ki;

  • Innovációmenedzsment/Vezetési tanácsadás
  • Irányítási rendszerek kidolgozása és
  • Felnőttképzés, amelyek egyenként és különböző párosítással eredményesen  használható, egymást erősítő szolgáltatások vállalkozása működésének szabályozására, a vezetés és működéskultúra valamint a versenyképesség javítására.

 

Felnőttképzéseinket a következő csoportokba remdeztük:

Képzéseink cégekhez kihelyezett, csoportos képzések,

 

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.