Jobb sorsra érdemesek-e az irányítási rendszerek? 5.rész

Most olyan idők szereplője vagy, amikor a tevékenységed minden részlet eleme a korábbinál nagyobb figyelmet követel, felértékelődik.

A minőség megtartása, javítása mellett -- ami a versenyképesség feltétele is -- a költségeket ésszerűsíteni vagy kénytelen. Az erre kínálkozó lehetőségek közül az egyik legolcsóbban megvalósítható eszköz a tevékenység szabályozása.

Az irányítási rendszerek ebben nyújtanak segítséget. Ezért most ezek vissza kell kapják az induláskori színvonalukat, tekintélyüket és meg kell találniuk igazi helyüket a vállalkozások működésében.

Mindez az irányítási rendszerek reneszánszát eredményezi.

Gondold el, egy szabvány vagy követelményrendszer hány kiváló elméleti, gyakorlati, igazgatási szakember, termelői és szolgáltatói, irányítási tapasztalatokkal rendelkező vezető több éves munkája nyomán készül el. És mindezt bármely más technológiánál olcsóbban megvásárolhatod, bevezetheted, működtetheted.

Ne arra gondolj, hogy most a vevőd igénye miatt vezeted be. Ha ez így van, akkor már is késésben vagy. Saját tevékenységed szervezettsége okán már működtetned kellene, és ezzel egyben a piaci előnyöd is biztosítva lenne.

De Te ugye nem akarsz feltételes módban eltölteni egy pillanatot sem?

Folytatom!

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!