ISO 22000 belső auditor

Hogyan tedd üzleti sikered eszközévé az irányítási rendszereket?

Bármi is a terméked, szolgáltatásod, és ezeket bármilyen tevékenységi forma –gyártás, szolgáltatás- keretei között szándékozol piacképessé tenni, a siker érdekében minden lehetséges eszközt igénybe kell venned. Ezek közé tartoznak az irányítási rendszerek is.

Ha egy irányítási rendszer hozzájárul az üzleti sikerhez, vagy éppen feltétele annak, akkor meg fogod vásárolni. Ebben az esetben az igazi öröm számodra nem a rendszer, a tanúsítvány birtoklása, hanem a siker, amihez hozzásegített.

Mit veszel hát igazán?

Az irányítási rendszerre úgy kell tekintened, mint egy olyan kipróbált eszközre, amelyet készen megvásárolhatsz, és amely működésed nem csak piaci szempontból fontos szegmensét, funkcióját biztosítja.

Az irányítási rendszerrel működésed és üzleti sikered egy fontos eszközét vásárolod meg, és most azt kell eldöntened, mi az, ami a legteljesebben járul ehhez hozzá. Nem mindig egyszerű eldönteni.

A piaci-üzleti sikernek számtalan feltétele lehet:

  • Vevőid igényei, elégedettsége, biztonsága
  • Alkalmazottaid jóléte, elégedettsége, biztonsága
  • A hatóságok elvárásai

Nincs mindenre megoldást adó egyetlen eszköz, de a kínálat széleskörű, választani kell, és ebben nem csak a már hivatkozott feltételek fontosak, de fontos vállalkozásod pillanatnyi szervezeti, műszaki és piaci pozíciója, de még inkább elkötelezettsége, elhivatottsága, elszántsága is.

Rengeteg szempont és Neked döntened, választanod kell! Ebben három dolog segít: a cél, amit kitűztél magad elé; a szenvedély, ami a megvalósításhoz nélkülözhetetlen és természetesen, a TQ Consulting.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.