FELNŐTTKÉPZÉS

Mivel foglalkozik a TQ Consulting?

A kis és középvállalkozások --mint beszállítók-- piacérzékenysége azért is nagy, mert termék vagy szolgáltatás kínálatuk jellege miatt viszonylag szűk a vevőkörük.

Piacszerzés, piac megtartás méginkább piac bővítés során számolniuk kell a nem túl széles vevői kör elvárásaival.

Ezeket az elvárásokat teljesíteni, a vevők bizalmát megszerezni és megtartani rendkívül fontos.
A vevői bizalom megszerzésének egyik  eszköze a jól megválasztott irányítási rendszer bevezetése és működtetése, aminek a vevői elvárás teljesítésén túlmutató szerepe abban van, hogy a vállalkozásod működésének egy fontos szegmense egy nemzetközileg ismert és elfogadott szabályozó technológia követelményei szerint válik tanúsítvánnyal igazolhatóan szabályozottá.

Miért emelem ki ezt?

Mi történik egy ilyen rendszer működtetése kapcsán a vevő gondolkodásában ami növeli irántad a bizalmat?

Mert egy olyan "alkalmazást" működtetsz, amely rendszerezi a tevékenységed és amelynek egységes nyelve érthető minden vevő számára, ezért összehasonlíthatóvá és egyben megkülönböztethetővé tesz, ugyanakkor az ésszerűség határain belüli mértékű dokumentáció kapcsán biztosítja a visszakereshetőséget.
A termékek és szolgáltatások azonos minősége esetén ez a szabályozott működés és visszakereshetőség biztosítja az üzleti előnyt számodra.

Válaszd ki a céljaid eléréséhez leginkább megfelelő irányítási rendszert, és mi segítünk a kitűzött cél megvalósításában.

 

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.