Tanúsítvány az élelmiszer biztonságról

Mivel igazolja, hogy élelmiszer termékei nem ártalmasak a fogyasztó egészségére?

 

Az élelmiszer biztonság szabványain alapuló szabványok tanúsítványai az élelmiszerlánc minden szakaszán:

- alapanyag termelés

- feldolgozás

- forgalmazás

- étkeztetés
 

Minden fogyasztói csoport számára:

- felnőttek

- csecsemők

- idősek

Igazolják az élelmiszerek biztonságosságát.

 

Milyen üzleti lehetőségeket tesznek hozzáférhetővé a tanúsítványok?

- szabad forgalmazást az EGK területén, sőt avilág minden igényes piacán

- versenyelőnyt, piacbővítést

- a kialakult bizalom hosszútávú keresletet, széles vevőkört, tartós üzleti sikert biztosít

 

A legkeresettebb élelmiszer biztonsági rendszerek: IFSBRCISO 22000, FSSC 22000, amelyek tanúsítványai nagyon sok vállalkozás versenyképességét és eredményességét biztosítoták és biztosítják.

Az élelmiszer biztonsági tanúsítványokkal.kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.