Mivel igazolja, hogy élelmiszer termékei nem ártalmasak a fogyasztó egészségére?
Az élelmiszer biztonság szabványain alapuló szabványok tanúsítványai az élelmiszerlánc minden szakaszán:
– alapanyag termelés
– feldolgozás
– forgalmazás
– étkeztetés
Minden fogyasztói csoport számára:
– felnőttek
– csecsemők
– idősek
Igazolják az élelmiszerek biztonságosságát.
Milyen üzleti lehetőségeket tesznek hozzáférhetővé a tanúsítványok?
– szabad forgalmazást az EGK területén, sőt avilág minden igényes piacán
– versenyelőnyt, piacbővítést
– a kialakult bizalom hosszútávú keresletet, széles vevőkört, tartós üzleti sikert biztosít
A legkeresettebb élelmiszer biztonsági rendszerek: IFS, BRC, ISO 22000, FSSC 22000, amelyek tanúsítványai nagyon sok vállalkozás versenyképességét és eredményességét biztosítoták és biztosítják.
Az élelmiszer biztonsági tanúsítványokkal.kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk.