GMP+FSA: a takarmánylánc biztonsági szabványa

Hogyan tedd üzleti sikered eszközévé a GMP+ FSA táp-takarmánybiztonsági rendszert?

 

Mit vásárolsz a GMP+ FSA Standarddal?

Egy irányítási rendszerre úgy kell tekintened, mint egy készen megvásárolható olyan eszközre, amely tevékenységed egy fontos funkcióját működteti.
Ha hozzájárul az üzleti sikerhez, vagy éppen feltétele annak, akkor meg fogod vásárolni, és az igazi öröm számodra nem a rendszer, a tanúsítvány birtoklása, hanem a siker lesz, amihez hozzásegített.

 

Mit veszel hát igazán?

Üzleti sikert, ami elégedetté tesz, és további sikerekre sarkal, ami céljaid eléréséhez kell.

 

Milyen tevékenységeket érint, kiknek szólnak a GMP+ FSA Standardok?

A GMP+ FSA Standardok alap princiciuma, hogy a táp/takarmány lánc része a teljes állattenyésztési, állattartási láncnak. Ezért a tápok, takarmányok világméretű biztonságossága kiemelten fontos (prioritás). A gyártó, előállító vállalkozások fel kell ismerjék ezzel kapcsolatos felelősségüket és megfelelő, meggyőző választ kell adniuk az állattenyésztés/állattartás ezen igényeire, követelményire.
A GMP+FSA Standardok ennek megvalósításához adnak segítséget.

 

Mi a GMP+ FSA Standard sorozat, mit szabályoz és milyen céllal?

A Standardok kidolgozásában elsődlegesen az állattenyésztési/állattartási lánc azon feltétele volt döntő, hogy a tápok, takarmányok biztonságossága szabályozható legyen. A másik nagyon fontos indíték volt a nem biztonságos tápok/takarmányok okozta kedvezőtlen események számának növekedése és az okozott károk nagysága.
Mindezek miatt a dokumentálható táp/takarmány biztonsági rendszer piaci feltétellé vált.

 

Milyen előnnyel jár a GMP+ FSA Standard alkalmazása?

A Standard sorozat moduláris rendszerű, ami lehetővé teszi a táppal/takarmánnyal foglalkozó vállalkozás számára, hogy a tevékenység bármely szakaszára, fázisára (előállítás, tárolás, szállítás, ellenőrzés) egyenként vagy kombinálva bevezesse a rendszert.
Tekintve, hogy a tápok/takarmányok piaci forgalmának feltétele valamely nemzetközileg elfogadott, tanúsított biztonsági rendszer a GMP+ FSA Standard megfelelő moduljának bevezetése piaci feltétel.

 

Hogyan vezethető be a GMP+ FSA rendszer?

A táp/takarmánybiztonság nemzetközi szabványainak ismerete, a rájuk alapozott rendszerek kidolgozása, tanúsításra előkészítése és audittámogatása során szerzett további ismeretek és tapasztalatok a terület szakértőivé tették szakembereinket.

Javasoljuk a GMP+ FSA rendszer bevezetését minden olyan vállalkozás számára, amely piacképessé kívánja tenni táp/takarmány termékeit.

A GMP+ FSA kidolgozásához kérjen ajánlatot!

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.