Belső auditálás

Vezetési tanácsadás - amikor összetett  feladatokat kell megoldani, jelentős változtatási igények merülnek fel, megújított vagy új célok felé kell fordulni, akkor a vezetési tanácsadás megbízható segítség.

 

Melyek a vezetési tanácsadás fontosabb lépései?

Mivel a tanácsadás iránti igény a változtatás szükségességének elfogadását jelenti egy adott cél eléréséhez, ezért  a cél pontosítása a tanácsadás kiindulópontja. További lépések:

  • a változtatás szükségességét kiváltó probléma, problémék feltárása, azonosítása
  • a megoldás módozatainak megkeresése és a megfelelő változat kiválasztása figyelemmel a további lehetőségekre
  • a kidolgozáshoz szükséges képességek, kompetenciák biztosítása
  • a kidolgozás elvégzése, működébe állítása és a
  • változtatások eredményeinek, hatásainak elmzée, figyelemmel kísérése

Csak együttműködve lehet.

Ezeket a feladatokat csak az érintettekel együtműködve lehet elvégezni. A résztvevőket érdekelté kell tenni abban, hogy fontos legyen számukra a legjobb megoldás kiválasztása. Ez csak úgy lehetséges, ha az  érintetteket kezdettől fogva bevonjuk a feladat megoldásának folyamatába, közösen dolgozunk. Így érhető el olyan eredmény, amelyet mindenki magáévá tesz. A tanácsadó így moderátori, kapcsolatteremtő, kommunikációs képességei segítségével a tudás átadását, illetve annak alkalmazását segíti.

 

Amiben számíthat ránk:

  • Vállalati stratégia
  • Szervezetfejlesztés
  • Piackutatás

A Vezetési tanácsadás a kijelölt változtatási igények megvalósítáaával olyan piaci és versenyhelyzetbe hozza vállakozását, ami az erőforrások  elosztását, felhasználását, és így a gazdasági eredményeket javítja.

A vezetési tanácsadás így nem költség hanem gyorsan metérülő, olcsó befektetés.

 

Szolgáltatásaink: Irányítási rendszerek, Vezetési tanácsadás, Felnőttképzés egyenként és különböző párosítással eredményesen  használható, egymást erősítő szolgáltatások vállalkozása működésének szabályozására, a vezetés és  működéskultúra valamint a versenyképesség javítására.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.