Minőségtartó, -javító, és -fejlesztő technikák

Optimalizálni de hogyan?

1. Az ISO 50001 energiairányítási rendszer bevezetésével és

2. Energiamonitoring és energiatakarékos technológiai és eszközrendszer telepítésével.

 

Mi az ISO 50001 szabvány?

A szabvány olyan energiairányítási rendszer, amely létrehozásának, bevezetésének, fenntartásának, fejlesztésének követelményeit, és a követelmények teljesítéséhez szükséges eszközrendszert kínálja fel, amelynek felhasználásával a vállalkozás képes folyamatosan javítani energia teljesítményét, beleértve a hatékonyságot az energiafelhasználás módját és mennyiségét.

 

Milyen energiamonitoring és energiatakarékos technológiák és eszközrendszer telepítését kínáljuk?

A energiafelhasználás területén olyan eszközöket és technológiákat, eljárásokat és megoldásokat tervezünk, kivitelezünk, amelyek hozzájárulnak a hatékony és költségcsökkentő energiafelhasználáshoz.

 

Milyen előnnyel jár a komplett rendszer alkalmazása?

Az ISO 50001 szabvány bevezetése biztosítja a teljes energiafelhasználási rendszer optimalizálását, amely kiegészülve egy energiamonitoring és energia takarékos technológia és eszközrendszer telepítésével jelentős megtakarítást biztosít.

 

Hogyan valósítható meg a komplett rendszer?

A rendszer kidolgozása és a technológiák és eszközrendszerek telepítése során szerzett ismeretek és tapasztalatok a terület szakértőivé tették szakembereinket.

Mindezért javasoljuk a felkínált lehetőséget, úgymint  az ISO 50001 szabvány és/vagy az eszközrendszer külön-külön vagy együttes megvalósítását.

 

Hogyan valósítható meg mindez?

Kérjen ajánlatot a szabvány bevezetésére!

TÖLTSE LE KAPCSOLÓDÓ ANYAGUNKAT!

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.