VEZETŐKÉPZÉS

Az ISO 50001 energiairányítási szabvány bevezetésével az energiaeredményességet, a felhasználás módját, mennyiségét és ezzel a fenntarthatóságot befolyásoló hatásokat szabályozza.

Mit szabályoz az ISO 50001 szabvány?

- Energiairányítás, energiairányítási rendszer alkalmazása az energiafelhasználás szabályozására gazdaságossági és fenntarthatósági kényszer, ami elvezetett az MSZ EN ISO 50001 energiairányítási szabvány kidolgozásához.

- Az energiával való célszerű gazdálkodást támogató ISO 50001 energiairányítási szabvány bevezetése képessé teszi vállalkozását, mint energiafelhasználót olyan rendszerek, energiafelhasználási folyamatok kidolgozására és megvalósítására, amelyek javítják az energiaeredményességet, beleértve az energiafelhasználás módját, mennyiségét és a megújuló energiaforrások bevonását az energetikai rendszerébe.

 

Az ISO 50001 energia irányítási szabvány fontos az olyan ökológiai kríziselemek szabályozásában is mint:.

- a meg nem újuló természeti erőforrások kimerülésének veszélye

- a fosszilis energiahordozók véges készletei

- a megújuló természeti erőforrások fokozódó szennyeződése

- az üvegházhatású gázok mennyiségének növekedése

- a bioszféra hulladékbefogadó képességének korlátozottsága.

Miért vezesse be az ISO 50001 szabványt?

- Az energiafelhasználás szabályozását támogató ISO 50001 szabvány alkalmazása, kipróbált szabályzó technológiaként gyorsan megtérülő befektetés vállalkozása számára.

- Az Energiairányítás ISO 50001 szabványának bevezetése segíti az energiával való gazdálkodás átláthatóságát, ezzel a fejlesztés irányainak meghatározását

- A vállalkozás egészére kiterjedő energia kommunikáció követelménye széleskörű dolgozói érdekeltség megalapozásához, így energia takarékos müködéshez vezet

 

Szolgáltatásunk:

- Energiairányítási rendszer kidolgozása, tanácsadás, felkészítés tanúsító auditra.

- Rendszerismereti képzés

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.