GLOBALG.A.P belső ellenőr

A fa alapú termékek előállításának kezdőpontja az erdő, ahol a terméklánc minden termékének az alapanyagát a fát kitermelik.

Ezeknek a termékeknek a szabad. korlátozás nélküli forgalmazását az Europai Gazdasági Térség /EGK/ területén az FSC tanúsítvány biztosítja.

A tanúsítvány megszerzésének feltétele, hogy a termékánc minden pontján- termelés, forgalmazás- dokumentáltan és visszakereshetően igazolni tudják, hogy betartották az FSC szabvány követelményeit,

A követelmények lényege pedig az, hogy az előállított, forgalmazott termék kizárólag a törvények, a fenntarthatósági követelmények betartásával kitermelt fa alapanyagot tartalmaz.

 

Milyen piaci lehetőségeket tesz elérhetővé az FSC tanúsítvány?

- szabad, nem korlátozható forgalmazást az EGK területén, sőt a világ minden igényes piacán

- a piac korlátlan bővítését

- a vevők széleskörű bizalma folytán a termékek  tartós keresletén keresztül hosszútávú piacot

 

At FSC tanúsítvány megszerzéséhez kidolgozzuk a szabvány sorozaton alapuló rendszert, elkészítjük a dokumentációt, felkészítjük vállalkozását a tnúsító auditra.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.