Élelmiszerbiztonsági rendszerek és csoportosításuk

Az élelmiszerbiztonság eseményei azt mutatják, hogy a termelési lánc hossza, összetettsége (a farmtól az asztalig számos szereplő működik közre), a fogyasztói kör érzékenysége (csecsemőktől az idősekig) okán túl van azon a ponton, hogy biztosítása csupán a szigorodó szabályozások formális betartására korlátozódjon.

Az átfogó nagy nemzetközi és nemzeti szabályozó rendszerek -szabványok-  tényleges megvalósítói a lánc szereplői, a vállalkozások, köztük az ön vállalkozása is, itt dől el minden.

A szabványok bevezetése

  • segít megfelelni az élelmiszerbiztonsági követelményeknek
  • és egyben piacképessé, versenyképessé teszik a vállalkozás termékeit

Így  lesz működés biztonsága mellett az üzleti siker eszköze is az élelmiszerbiztonsági rendszer, ezért alapvető érdek a beveztett renszerek felelőségteljes működtetése.

Ezekről a szabványokról itt olvashat részleteket,

 

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.