Élelmiszerbiztonsági rendszerek és csoportosításuk

Az élelmiszerbiztonság eseményei azt mutatják, hogy a termelési lánc hossza, összetettsége (a farmtól az asztalig számos szereplő működik közre), a fogyasztói kör érzékenysége (csecsemőktől az idősekig) okán túl van azon a ponton, hogy biztosítása csupán a szigorodó szabályozások formális betartására korlátozódjon. Az átfogó nagy nemzetközi és nemzeti szabályozó rendszerek tényleges megvalósítói a lánc szereplői, a vállalkozások, itt dől el minden. Hogyan lesz működésed biztonsága mellett üzleti sikered eszköze is az élelmiszerbiztonsági rendszer? Mi hát a megoldás? Mint a lánc szereplőjének, fel kell tenned a kérdést: Tudok-e eleget az élelmiszerbiztonságról?

Ha a válasza nem, akkor feltétlenül nézze meg további cikkeinket a témában vagy kérje segítségünket!

 

About Author

Avatar

Komment