Biztonságosak az élelmiszerek?

Az élelmiszerbiztonság eseményei azt mutatják, hogy a termelési lánc hossza, összetettsége (a farmtól az asztalig számos szereplő működik közre), a fogyasztói kör érzékenysége (csecsemőktől az idősekig) okán túl van azon a ponton, hogy biztosítása csupán a szigorodó szabályozások formális betartására korlátozódjon.

Az átfogó nagy nemzetközi és nemzeti szabályozó rendszerek –szabványok–  tényleges megvalósítói a lánc szereplői, a vállalkozások, köztük az ön vállalkozása is, itt dől el minden.

A szabványok bevezetése

  • segít megfelelni az élelmiszerbiztonsági követelményeknek
  • és egyben piacképessé, versenyképessé teszik a vállalkozás termékeit

Így  lesz működés biztonsága mellett az üzleti siker eszköze is az élelmiszerbiztonsági rendszer, ezért alapvető érdek a beveztett renszerek felelőségteljes működtetése.

Ezekről a szabványokról itt olvashat részleteket.

Tegye fel kérdéseid

Bármilyen szabvány vagy folyamat bevezetésére is van szüksége, teljeskörű rendelkezésére állunk az igényfelméréstől, a bevezetésen és az audit felügyeletén át, a munkatársak betanításáig

Kapcsolatfelvételi űrlap (Kapcsolati oldal)