Energetikai auditálás

A fenntarthatóságért folyó erőfeszítések legfontosabb színtereinek a következőket tartják:

- föld erőforrásai és az alternatív energiák egyensúlyának biztosítása,

- természeti környezet konszolidálása,

- ökoszisztéma védelme, a károsító tevékenységek szabályzása,

Számos nemzetközi és nemzeti jogszabály ír elő kötelezettségeket a fenntarthatóság nagyon széles és komplex színterein működő szervezetek számára.

A hagyományos energiahordozó készletek egyre gyorsuló fogyatkozásával párhuzamosan: Folyik az új energiaforrások keresése és Az energiával való takarékos gazdálkodási rendszerek kidolgozása és bevezetése. A hagyományos energiahordozók fogyatkozásával, az új energiahordozók felkutatásával, és az energiával való takarékos gazdálkodási rendszerek kidolgozásával kapcsolatos nemzetközi és nemzeti szabályozási rendszerek tényleges megvalósítói a vállalkozások, köztük a Te vállalkozásod, itt dől el minden. Ezért, mint a megvalósítási lánc szereplőjének fel kell tenned a kérdést: Milyen az én energiagazdálkodásom? Tudok-e eleget az ezt javító, szabályozó rendszerekről?  Álljon itt egy rövid sorozat az energiairányítás rendszeréről az ISO 50001 szabványról.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.