Stratégiai tervezés

Hogyan vezethetők be az élelmiszerbiztonsági szabványok, standardok?

Az élelmiszerek minősége és biztonsága mikor felel meg a törvényi és társadalmi elvárásoknak?

Az élelmiszerek nem lehetnek ártalmasok, sőt ennél többet kell nyújtaniuk, támogatniuk kell az egészséget, biztonságosnak és teljes körűen egészségesnek kell lenniük.
 

Melyek az élelmiszerek piaci sikerének feltételei?

Olyan terméket, szolgáltatást kell kínálni, amely megfelel egy meghatározott szükségletnek, kielégíti a vevő elvárásait, megfelel a rá vonatkozó standardoknak, specifikációknak és társadalmi követelményeknek, versenyképes az ára és az előállítása gazdaságos.
 

Mi az élelmiszerbiztonsági szabványok, standardok szerepe az élelmiszerek és szolgáltatások társadalmi és piaci sikerének biztosításában?

Az élelmiszerekkel kapcsolatos tevékenységeket számos nemzetközi, nemzeti és helyi előírás szabályozza, amelyek teljesítését biztosítani kell.

Az élelmiszerbiztonsági szabványok, standardok keretet adnak ezeknek az egyébként is kötelezően betartandó törvényi és társadalmi követelményeknek a rendszerezett, dokumentált, ellenőrzött, visszakereshető, igazolható teljesítésének.

Megvalósításuk és működtetésük során szerzett ismeretek révén a végrehajtásban résztvevők felismerik benne saját alkalmaztatásának feltételeit, és ezért nő az elkötelezettségük.
 

Milyen előnnyel jár az élelmiszerbiztonsági szabványok, standardok alkalmazása?

Az élelmiszerbiztonsági rendszerszabványok alkalmazása egyrészt hozzájárul a piaci szempontok felett álló biztonság megvalósításához, másrészt a sokszempontú piaci igények és feltételek teljesítéséhez.

Ezek a szabványok és standardok olyan egységes rendszert képviselnek, melynek révén az élelmiszer vállalkozások biztonsági és minőségi teljesítményei összehasonlíthatóvá, mérhetővé válnak.

 

Hogyan vezethetők be az élelmiszerbiztonsági szabványok, standardok?

A rendszerek kidolgozása, audittámogatása során szerzett ismeretek és tapasztalatok a terület szakértőivé tették szakembereinket.

Közreműködésük több száz sikeres projektet eredményezett. Segítségükkel az Ön vállalkozása is sikeres lehet.

A választott élelmiszerbiztonsági rendszer kidolgozására, tanúsításra való előkészítésre kérjen ajánlatot!

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.