ISO 9001:2015 lépésről lépésre 10.

A Felnőttképzés az innovatív vezetőket és vállakozásokat segíti, hogy menedzsmentjük és alkalmazottaik ismeretei ne csak  kövessék de haladják meg a gyorsan változó követelményeket. Minél képzettebbek alkalmazottai annál nagyobb erőforrást jelentenek. Képezze cégét sikeresre

 

Mi tehát a felnőttképzés szerepe?

A Felnőttképzés a gazdaságban zajló gyors változások leképeződése az oktatásban. A változások nyomán egyrészt új szakterületek jelennek meg, másrészt a hagyományos területek igényelnek korszerűbb ismeretekkel rendelkező szakembereket, harmadrészt a kíváló szakismeret is csak megfelelő elköteleződés mellett hasznosul, a felnőttképzés tehát a motiválásban is segítséget nyújt.

 

És még ennél is több szerepe van!

Fellkészültségben nem mindig elég naprakésznek lenni. Vállalkozása legyen több, mint naprakész, előnyt csak ez biztosít.

Megfelelően kiválasztott képzésekkel hatalmas erőforrást halmozhat fel a vállakozás számára, ami önmaga érvényesülési törekvése miatt az innováció öngerjesztő motorja,

Elérhet-e  képzések nélkül olyan szintű vezetés és működés kultúrát, amelyben a menedzsment és a doldozók felkészültsége, elkötelezettsége, motivációja vállalkozásának meghatározó erőforrása ?

Felnőttképzési programjaink célja éppen ezért több, mint szakismeretek közvetítése, célja az is, hogy a Felnőttképzés az Irányítási rendszerek bevezetése, működtetése, az Innovációmenedzsment tanácsadás folyamata és eredményeinek megvalósítása hozzáértő, elkötelezett vezetői és dolgozói közreműködéssel valósuljon meg.

A Felnőttképzés önálló szolgáltatás, de kiegészíti az Irányítási rendszerek és az Innovációmenedzsment tanácsadás programjainkat is.

A Felnőttképzés az Irányítási rendszerek és a Vezetési tanácsadás fontos eszközei a vezetési és szervezeti kultúra fejlesztésének, az erőforrások felhalmozásának és felhasználásának, olcsó, gyorsan megtérülő befektetések.

A felnőttképzés törvényi vonatkozásai

Az új 2013.évi LXXVII törvény a felnőttképzésről úgy rendelkezik, hogy felnőttképzés csak hatósági engedéllyel folytatható. Engedélyt azok a felnőttképzést folytató intézmények kapnak, "amelyek a törvényben.......meghatározott magasabb követelményeknek megfelelően"végzik a felnőttképzést..

Felnőttképzés tevékenységünket a Nemzeti Munkaügyi Hivatal, mint engedélyező hatóság E-000179/2014 számon nyilvántartásba vette.

Programjaink: Irányítási rendszerek, Vezetési tanácsadás, Felnőttképzés egyenként és különböző párosítással eredményesen  használható, egymást erősítő szolgáltatások vállalkozása működésének szabályozására, a vezetés és működéskultúra valamint a versenyképesség javítására.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.