IFS PACsecure

IFS PACsecure szabvány, az IFS sorozat újabb tagja, amely az ellátási lánc egy eddig nem lefedett szakászára az elsődleges és másodlagos csomagoló anyag gyártásra határoz meg követelményeket.

Az IFS PACsecure az élelmiszerekkel érintkező csomagoló anyagok gyártására kidolgozott szabvány. Alkalmazható egyben olyan,  nem az élelmiszerekkel érintkező csomagoló anyagok gyártásának szabályzására is, mint:

  • a bőrrel érintkező termékek csomagolása / pl.kozmetikumok..../
  • bőrrel nem érintkező termékek gyártása / pl.háztartási termékek, használati cikkek, hardver termékek..../

Amennyiben egy vállalkozás csomagoló anyagokkal, mint végtermékkel kereskedik és ezeket a termékeket be kívánja vonni az IFS PACsecure tanúsításba, csak akkor teheti, ha az érintett temékek gyártója és szállítója is PACsecure tanúsított. Még ebben az esetben is meg kell határozni a temékek és eljárások körét

Szolgáltatásunk:

  • IFS PACsecure felkészítés tanúsító auditra, tanácsadás
  • belső auditor képzés
Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.