Felnőttképzési NMH Nyilvántartási számunk: E-000179/2014

Az Információbiztonsági rendszerek felnőttképzési program célja: megismertetni az információvédelem és biztonság (ISMS) alapelveit, megvalósítását segítő irányítási rendszereket, azok eszközeit és módszereit.

Célcsoport: mindazok, akik egy vállalkozás információ vagyonának védelmében érintettek, és ismereteiket fel kívánják használni információvédelmi rendszerek kiépítésében, működtetésében.

Az Információbiztonsági rendszerek képzés során megszerezhető kompetenciák:

  1. Az információ vagyon védelmével kapcsolatos alapismeretek elsajátítása. Ezen belül: az információvédelem és biztonság rendszereinek, módszereinek a fejlődésre, jelenlegi helyzete, szerepe.
  2. Információ védelmi ISO/IEC 27001 szabvány megismerése, követelményei, módszerei, alkalmazása.
  3. Az informatikai eszközök és rendszerek biztonsági tulajdonságainak értékelését segítő ISO/IEC 15408 szabványok megismerése, követelményei, módszerei és alkalmazása.
  4. Az információbiztonság és védelem rendszereinek kidolgozásában, működtetésében való részvételt biztosító ismeretek megszerzése.

Képzési idő: 20 tanóra (16 elmélet + 4 gyakorlat)

Vizsga: teszt

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.