ISO 45001:2018 - szabvány a munkahelyi egészségvédelemről

Az ISO 45001 a munkahelyi egészségvédelem és biztonság nemzetközi szabványa. Bevezetése minimalizálja vállalkozása tevékenységeinek egészségkárosodásokat okozó kockázatait és ezzel a következmények költségeit.

Tovább a részletekre >>

EgIR teljesítménymutató

Az ISO 50001 szabvány ill. energiagazdálkodási irányítási rendszer bevezetése javítja az energiagazdálkodási teljesítményt, az energiafelhasználás szabályozottságát és ezzel a gazdálkodás eredményeit.

Tovább a részletekre >>

Külön követelmények a Vizsgáló és Kalibráló Laboratóriumokban

Az ISO 17025 szabvány a vizsgáló- és kalibráló laboratóriumok felkészültségének általános követelményeit határozza meg. A laboratórium az akkreditálás során igazolja, hogy teljesíti ezeket a követelményeket.

Tovább a részletekre >>

 

Nyomonkövethetőség

Az ISO 9001 szabvány, minőségirányítási rendszer, nemzetközileg elfogadott és ismert követelményeinek teljesítése összemérhetővé teszi a vállalkozásokat, biztosítja a vevő bizalmát,a termék és szolgáltatás piac és versenyképességét.

Tovább a részletekre >>

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.