GLOBALG.A.P belső auditor

A GLOBALG.A.P belső auditor  képzés a szabvány megismerését és a benne meghatározott működtetési, felügyeleti és dokumentálási ismeretek megszerzését biztosítja.

Felnőttképzési számunk: B/2021/00207

A GLOBAL.G.A.P. belső auditor képzés célja.

A szabvány a belső auditori feladatok ellátását egyrészt meghatározott iskolai végzettséghez és gyakorlathoz köti, másrészt külön követelményeket határoz meg a bevezetett rendszer működtetésével, felügyeletével és dokumentálásával kapcsolatban. A GLOBALG.A.P. belső auditor képzés a külön követelményekben meghatározott ismeretek és gyakorlat megszerzését biztosítja. A képzési program a GLOBALG.A.P szabvány által a "belső auditor" számára előírt külön követelmények  ismereteinek megszerzését biztosítja. A szabvány mindezeket külön fejezetben a képesítési követelmények (külső hivatkozás).cím alatt foglalja össze.

Célcsoport: a kötelező "GLOBALG.A.P belső auditor"-i feladatokat ellátó szakemberek, illetve minden olyan szakember, aki megfelelő szabvány, szakmai, QMS ismeretekkel kíván résztvenni GLOBALG.A.P rendszerek működtetésében.

 

A GLOBALG.A.P. belső auditor képzés tartalma és a megszerezhető kompetenciák:

A megszerzett ismeretek és gyakorlatok biztosítják, hogy a képzést sikeresen elvégzők működő GLOBALG.A.P-rendszerek "GLOBALG.A.P belső auditor"-i tanúsítvánnyal rendelkező belső auditorai legyenek és így megfeleljenek a szabvány követelményeinek.

Képzési idő: 16 tanóra (12 tanóra elmélet + 4 tanóra gyakorlat)

Vizsga: teszt

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.