FSSC belső auditor

Az FSSC belső auditor auditor képzés azoknak az ismereteknek a megszerzését biztosítja, amelyek a szabvány bevezetéséhez, működtetéséhez, fenntartásához és felügyeletéhez szükségesek

Felnőttképzési NMH Nyilvántartási számunk: E-000179/2014

Az FSSC belső auditor képzés célja:

Az élelmiszertermelés, feldolgozás és forgalmazás területén dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése, az FSSC megvalósítása, működtetése, karbantartása és felügyelete területén.

Célcsoport: mindazok, akik az élelmiszertermelés területén FSSC rendszer kidolgozásában, működtetésében, felügyeletében szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket kívánnak elérni. Hasznosíthatóak az ismeretek minden élelmiszertermelésben, forgalmazásban dolgozók számára is.

 

Az FSSC belső auditor képzés tartalma és a megszerezhető kompetenciák:

A megszerzett ismeretek és gyakorlatok biztosítják, hogy a képzést sikeresen elvégzők működtetni, szükség esetén bővíteni, módosítani, az éves felügyeleti auditokra előkészíteni tudják a meglevő, működő FSSC rendszereket.

Képzési idő: 16 tanóra (12 elmélet + 4 gyakorlat)

Vizsga: teszt

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.