Kockázatmenedzsment

Mindazok részére, akik hatáskörükben részt vesznek a szervezet termékeinek, szolgáltatásainak, folyamatainak, felépítésének, értékesítésének tervezésében, felügyeletében és fejlesztésében.

Felnőttképzési bejelentési számunk: B/2021/002077

Az innovációmenedzsment képzés célja:

Mind Európában, mind pedig szélesebb nemzetközi körben is látható eltökéltség áll az innovációmenedzsment szabványosítása mellette. Ezért elkerülhetetlen, hogy szabványosított innovációmenedzsment rendszerkövetelmény ne kerüljön kiadásra a Nemzetközi Szabványosítási Szervezet (ISO) által. A téma ezek szerint nem csupán szervezeti és nemzetgazdasági szinten lényeges, de a közeli jövőben széles körben válik követelménnyé. A nagyvállalatok beszállítói fejlesztési programjaiban már most szerepel a CEN/TS 16555-1:2013 követelményeinek megfelelés (MOL, SUZUKI..stb.). Arra kell számítani, hogy a közeli jövőben megjelenő ISO 50501 innovációirányítási rendszer követelményszabványának való megfelelés elvárttá válik.

Ezért a képzés célja gyakorlati ismeretek megszerzése a szervezetben nyugvó innovációs potenciál meghatározásához, az innovációs stratégia meghatározásához, az innovációs projektek lebonyolításához, az eredmények maximalizálásához.

A képzés tartalma, megszerezhető kompetenciák:

  • Innovációs alapfogalmak. Innovációs stratégia. Szabványok az innováció-menedzsmentben.
  • Folyamatszemléletű ismeretek az ötletek generálásától azok értékelésének, kiválasztásának, az innováció tervezésének és létrehozásának, valamint bevezetésének és az azt követő figyelemmel kísérésének és fejlesztésének eszközrendszeréről.

Képzési idő: 32 tanóra (10 elmélet + 22 gyakorlat)

Vizsga: írásbeli/ szóbeli.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.