Stresszkezelés

Stresszkezelés (vezetőképzés)

A pszichés terhelést okozó tényezők, mint a nagy felelősség anyagi értékekért, vagy éppen emberekért, a munkaidőn túl végzett munkafeladatok okozta terhelés, a következményes családtól való távolmaradás, a határidők betartásának és betartatásának felelőssége, mind a stressz kiváltó okai. Mivel mentálhigiénénk összefügg a stressztűrésünkkel, ezért fontos ismerni és alkalmazni a stresszmentes problémakezelés módszereit, illetve stressz-kezelés stratégia kialakítása is indokolt.

Személyiségjegyek és stressz-érzékenység. Öndiagnózis: a stressz legfontosabb mentális tüneteinek azonosítása. (burnout- szindróma). Munkahelyi stressz forrásainak azonosítása. Stressz-kezelési stratégiák és akciók.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.