Kockázatmenedzsment

A Kockázatmenedzsment Tananyagegység az irányítási rendszerekhez kapcsolódó kockázatkezelési ismeretek megszerzését  és alkalmazását segíti.

A Tananyagegység célja.

Az egyes irányítási rendszerek részeként alkalmazott vagy szükségszerűen alkalmazásba vonandó kockázatértékelési módszertanok megválasztási és felhasználási képessége. A kockázatmenedzsment gyakorlati hasznának és rendszerszintű alkalmazásának ismerete útján a kedvezőtlen következmények megelőzése és az üzletmenet folytonosságának biztosítása.

A Tananyagegység tartalma és a megszerezhető kompetenciák.

A kockázatkezelés szakkifejezései, alapelvei, keretmodellje és folyamata. A kockázatok azonosítása, a veszélyek meghatározása. A kockázat értékeléséhez a megfelelő módszer kiválasztása. A kockázatkezelés alkalmazási területei és irányítási rendszerekben történő alkalmazása.

A Tananyagegység önállóan is elvégezhezhető.

Képzési idő: 32 tanóra ( 24 elmélet+ 8 gyakorlat)

Vizsga: szóbeli/ írásbeli

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.