ISO 50001 belső auditor

Az ISO 50001 belső auditor képzés biztosítja a szabvány bevezetésében, működtetésében,felügyeletében szükséges ismeretek megszerzését.

Felnőttképzési számunk: B/2021/00207

Az ISO 50001 belső auditor képzés célja.

Megismertetni a résztvevőket az energiairányítás, az energiával való gazdálkodás alapelveivel. Az energiagazdálkodásban érintett szakemberek képzése, továbbképzése az ISO 50001 szabvány megvalósítása, működtetése, karbantartása és felügyelete területén.

Célcsoport: mindazok, akik vállalkozásuk területén  ISO 50001 rendszer kidolgozásában, működtetésében, felügyeletében szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket kívánnak szerezni. Hasznosíthatóak az ismeretek minden ágazatban a vállalkozás tevékenységétől, méretétől és technikai színvonalától függetlenül.

Az ISO 50001 belső auditor képzés tartalma és a megszerezhető kompetenciák:

A megszerzett ismeretek és gyakorlatok biztosítják, hogy a képzést sikeresen elvégzők működtetni, szükség esetén bővíteni, módosítani, az éves felügyeleti auditokra előkészíteni tudják a meglévő, működő ISO 50001 rendszereket.

Képzési idő: 16 tanóra (12 elmélet + 8 gyakorlat)

Vizsga: teszt

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.