ISO 14001 belső auditor

Az ISO 14001 belső auditor képzés biztosítja a szabvány bevezetésében, működtetésében, felügyeletében szükséges ismeretek megszerzését.

Felnőttképzési számunk: B/2021/00207

 

Az ISO 14001 belső auditor képzés célja.

Megismertetni a résztvevőket a környezetirányítás MSZ EN ISO 14001:2015 szerinti alapelveivel. A körmnyezetirányításban érintett szakemberek képzése, továbbképzése az ISO 14001:2015 szabvány követelményeinek megfelelés, a környezetirányítási rendszer működtetése, karbantartása és felügyelete területén.

Célcsoport: mindazok, akik vállalkozásuk területén ISO 14001:2015 rendszer kidolgozásában, működtetésében, felügyeletében szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket kívánnak szerezni. Hasznosíthatóak az ismeretek minden ágazatban a vállalkozás tevékenységétől, méretétől és technikai színvonalától függetlenül.

 

Az ISO 14001 belső auditor képzés tartalma és a megszerezhető kompetenciák:

A megszerzett ismeretek és gyakorlatok biztosítják, hogy a képzést sikeresen elvégzők működtetni, szükség esetén bővíteni, módosítani, az éves felügyeleti auditokra előkészíteni tudják a meglévő, működő ISO 14001 rendszereket.
A képzés különös hangsúlyt fektet a KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY és környezetei teljesítmény-célok, mint új fogalom és gyakorlat egységére az ISO 14031:2013 útmutatásainak alkalmazásával.
A képzés különös hangsúlya továbbá az ISO 19011 szabványnak megfelelő ISO 14001:2015 minőségirányítási rendszer belső auditálására szolgáló kérdéslista összeállítása. Audit bizonyítékok összegyűjtése, információk fajtái, minősítés. Kérdezési technikák, verbális és nonverbális kommunikáció. Audit gyakorlat, egy folyamat auditálása. Nem-megfelelőség dokumentálása, helyesbítő intézkedések meghatározása, hatékonyságának értékelése.

 

Képzési idő: 16 tanóra (12 elmélet + 8 gyakorlat)

Vizsga: teszt

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy , kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.