IFS belső auditor

Az IFS belső auditor képzés biztosítja a szabvány alapelveinek megismerét és a  bevezetéséhez, működtetéséhez és felügyeletéhez szükséges ismereteket.

Felnőttképzési számunk: B/2021/00207

Az IFS belső auditor képzés célja:

Az élelmiszertermelés, feldolgozás és forgalmazás területén dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése, az IFS (International Food Standard) megvalósítása, működtetése, karbantartása és felügyelete területén.

Célcsoport: mindazok, akik az élelmiszertermelés területén IFS rendszer kidolgozásában, működtetésében, felügyeletében szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket kívánnak szerezni. Hasznosíthatóak az ismeretek minden élelmiszertermelésben, forgalmazásban dolgozók számára is.

Az IFS belső auditor képzés tartalma és a megszerezhető kompetenciák:

A képzés során megszerzett ismeretek és gyakorlatok biztosítják, hogy a képzést sikeresen elvégzők működtetni tudják az IFS rendszert, hatékonyan részt vegyenek szükségessé váló bővítésekben, módosításokban, valamint tanúsító, megújító, kiterjesztő és utó auditok előkészítésében.

Képzési idő: 16 tanóra (12 elmélet + 4 gyakorlat)

Vizsga: teszt

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.