GLOBALG.A.P belső ellenőr

GLOBALG.A.P belső ellenőr képzés azoknak az ismereteknek a megszerzeését biztosítja, amelyeket a szabvány az ellenőri feladatok ellatásához meghatároz.

Felnőttképzési NMH Nyilvántartási számunk: E-000179/2014

A GLOBALG.A.P. belső ellenőr képzés célja:

Azoknak az ismereteknek és gyakorlatnak a megszerzése amelyeket a GLOBALGAP szabvány által a "belső ellenőr" számára előír a  képesítési követelmények (külső hivatkozás) fejezetben..

Célcsoport: a kötelező "GLOBALG.A.P belső ellenőr"-i feladatokat ellátó szakemberek, illetve minden olyan szakember, aki megfelelő szabvány és szakmai ismeretekkel kíván résztvenni GLOBALG.A.P rendszerek működtetésében.

A GLOBALG.A.P. belső ellenőr képzés tartalma és a megszerezhető kompetenciák:

A megszerzett ismeretek és gyakorlatok biztosítják, hogy a képzést sikeresen elvégzők működő GLOBALG.A.P-rendszerek "GLOBALG.A.P belső ellenőr"-i tanúsítvánnyal rendelkező belső ellenőrei legyenek, és így megfeleljenek a szabvány követelményeinek.

Képzési idő: 8 tanóra (4 tanóra elmélet + 4 tanóra gyakorlat)

Vizsga: teszt

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.