BRC belső auditor

A BRC belső auditor képzés biztosítja a szabvány megimerését, bevezetéséhez, működtetéséhez és felügyeletéhez szükséges ismeretek megszerzését.

Felnőttképzési számunk: B/2021/00207

A BRC belső auditor képzés célja:

Az élelmiszertermelés, feldolgozás és forgalmazás területén dolgozó szakemberek képzése, továbbképzése a BRC (British Retail Consortium) megvalósítása, működtetése, karbantartása és felügyelete területén.

Célcsoport: mindazok, akik az élelmiszertermelés területén BRC rendszer kidolgozásában, működtetésében, felügyeletében szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket kívánnak szerezni. Hasznosíthatóak az ismeretek minden élelmiszertermelésben, forgalmazásban dolgozók számára is.

A BRC belső auditor képzés tartalma és a megszerezhető kompetenciák:

A megszerzett ismeretek és gyakorlatok biztosítják, hogy a képzést sikeresen elvégzők működtetni, szükség esetén bővíteni, módosítani, az éves felügyeleti auditokra előkészíteni tudják a meglevő, működő BRC rendszereket.

Képzési idő: 16 tanóra (12 elmélet + 4 gyakorlat)

Vizsga: teszt

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.