Teljesítménymenedzsment

Mindazok részére, akik hatáskörükben részt vesznek a szervezeti célok tervezésébe, azok megvalósításának ösztönzésébe, és felügyeletébe.

Felnőttképzési bejelentési számunk: B/2021/002077

A teljesítménymenedzsment képzés célja:

Olyan komplex rendszer gyakorlati megismerése, amely alkalmazása lehetővé teszi a szervezeti teljesítménycélok és azok felügyeletének tervezését, valamint azok lebontását szervezeti egység, illetve egyéni teljesítménykövetelményekké. Az egység vagy egyéni teljesítményértékelést pedig összekapcsolja az ösztönzési rendszerrel, a kompetenciafejlesztéssel.

A képzés tartalma, megszerezhető kompetenciák:

  • Szervezeti stratégia értelmezése.
  • A stratégiai célok meghatározása, konkretizálása.
  • Elvárások meghatározása, mutatók (indikátorok) kiválasztása. A mutatóval szembeni elvárások megfogalmazása.
  • Intézkedések megfogalmazása.
  • Motivációs elméletek, delegálás, dicséret és bírálat technikái, célszerű és hatékony visszajelzések, munkahely motivációs eszköztárának felmérése és bővítése.

 

Képzési idő: 32 tanóra (10 elmélet + 22 gyakorlat)

Vizsga: írásbeli/ szóbeli.

Ossza meg ezt a bejegyzést közösségi oldalán!

Kedves Érdeklődő!

 

Mielőtt elhagyná oldalunkat, IRATKOZZON FEL LEVELEINKRE és szerezzen naprakész tudást a szakértőink által összeállított cikkekből, tanulmányokból, letölthető anyagokból! A feliratkozás ingyenes ugyan, de megszerezhető tudás felbecsülhetetlen!

Nincs más teendője, mint hogy IDE KATTINT, kitölti az űrlapot (csak 1 perc az egész) és várja a hamarosan megérkező első levelet.