Arnolddal már 4 éve dolgozunk együtt. Cégeink között kiváló, egyre javuló, fejlődő munkakapcsolat alakult ki. A formalizált minőségirányítási folyamatok kialakítása és működtetése mellett Arnold nagyon sokat tesz azért is, hogy a kiemelkedő minőség iránti elkötelezettség szervezeti kultúránk alapvető értéke és értékmérője legyen. Ez a közös értékrend pedig nap mint nap tetten érhető kollégáink munkájában, partneri kapcsolataink kezelésében, a problémák gyors és hatékony megoldásában. Az állandó informatikai fejlesztés igénye mellett a minőségirányítási rendszer az a másik szakterület, amelynek napi szintű alkalmazása nélkül bármely vállalkozás versenyképessége rendkívüli mértékben sérülékennyé válik. Ez utóbbi menedzselésben komoly, megbízható és szakmailag nagyon magas szintet képviselő partnerre találtunk a TQ Consulting és Arnold személyében. A Jobtain Kft. köszönetet mond a TQ Consulting-nak, és külön köszönetet Arnoldnak, az elmúlt 4 esztendő közös munkájáért és eredményeiért!

Kis-Kéry Zoltán (Szervezetfejlesztési vezető)

 

ÖSSZES VÉLEMÉNY

Magyar Posta Zrt.

A TQ Consulting Kft által tartott „Általános minőség- és folyamatmenedzsment” egynapos felkészítés több mint 100 fő, vezetőfejlesztésben érintett munkatárs számára… Teljes vélemény “Magyar Posta Zrt.”

Kalocsai Katalin
Humánerőforrás Fejlesztési Központvezető

Fresenius Kabi Hungary Kft.

Kedves Arnold! ISO9001, ISO14001, ISO 45001 belső auditorokat és szakértőket képeztél. A képzések maximálisan megfeleltek az elvárásainknak. A képzés összességében… Teljes vélemény “Fresenius Kabi Hungary Kft.”

Papliczky Petra
Minőségirányítási referens

ELECTROLUX LEHEL KFT.

Kedves Arnold! ISO9001 és ISO14001 kezdő belső auditorokat képeztél, valamint ugyanebben a témában kaptunk ismétlő belső auditori oktatást esettanulmányokra fókuszálva.… Teljes vélemény “ELECTROLUX LEHEL KFT.”

Kóczián Rita
Minőségirányítási folyamatmérnök

Emberképzés Vizsgaközpont Kft.

Az auditor képzés maximálisan megfelelt az általunk elvártaknak. A képzés során részletes betekintést kaptunk gyakorlati példákkal az MSZ EN ISO/IEC… Teljes vélemény “Emberképzés Vizsgaközpont Kft.”

Györe Edina
Ügyvezető

TDK Hungary Components Kft.

Kedves Arnold, köszönöm az oktatási anyagot, és magát a CE-jelölésről tartott oktatást is. Mind a tréningen elhangzottakból, mind a küldött… Teljes vélemény “TDK Hungary Components Kft.”

Kránicz Tibor
MAG mérnökség vezető

OTP Bank Nyrt.

Az FSC követelményrendszer bevezetésével az OTP Bank Nyrt. sikeresen megújította papír alapú ügyfél kommunikációját és újabb lépést tett környezetünk védelme… Teljes vélemény “OTP Bank Nyrt.”

Tudja András
Nyomdai főosztályvezető

Tatabánya Erőmű Kft.

Az összes résztvevő véleményét tolmácsolva, nagyon köszönjük az ISO 9001, ISO 14001 és ISO 17025 előadásodat. A kezdeti ijedelemtől eltekintve (szabvány… Teljes vélemény “Tatabánya Erőmű Kft.”

Horváthné Kövér Ágnes
vegyészeti vezető

IT.Dot Kft.

Arnold, összefoglalásképpen csak annyit mondanék, hogy remek ISO 9001 felkészítést kaptunk Tőled és ami még fontosabb, hogy tanítottál bennünket a… Teljes vélemény “IT.Dot Kft.”

Veszely Balázs
ügyvezető

TS Hungaria Kft.

Nagyon szépen köszönjük a szakmai támogatásotokat, melyet a TS Hungária Integrált Irányítási Rendszerének sikere mutat. Sok területen kaptunk segítséget, minőségirányítás,… Teljes vélemény “TS Hungaria Kft.”

Gyurkovics Annamária
Integrált Irányítási Vezető

VELUX Magyarország Kft.

Az ISO 45001 belső auditori képzés trainerének szakmai felkészültsége kifogástalan. Különösen tetszettek a konkrét példákkal megoldott gyakorlatok. Az oktató anyag… Teljes vélemény “VELUX Magyarország Kft.”

Banadics Endre
Integrált irányítási mérnök

KARTONBOX Magyarország Papírfeldolgozó Kft.

Gyártási és kereskedelmi tevékenyégünk fejlesztésében mérföldet jelentő FSC nyomonkövetési rendszer bevezetésével és a védjegy elnyerésével eredményesen vagyunk képesek ügyfeleink elvárásainak… Teljes vélemény “KARTONBOX Magyarország Papírfeldolgozó Kft.”

Poczkodi-Gnandt Viktória
Minőségügyi vezető

TOM-FERR Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

A TQ Consulting segítségével, az OHSAS bevezetése révén a munkahelyi balesetek megelőzésében és az egészségmegőrzésben jelentős fejlődést értünk el. Dolgozóink… Teljes vélemény “TOM-FERR Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.”

Major Erzsébet
HR vezető

BAT Pécsi Dohánygyár Kft.

Maximálisan meg voltam elégedve mind a tájékoztatóanyag tartalmával, részletességével, mind az oktatás, felmérés végrehajtásával. Az alábbiakban egy kis részletező véleményt… Teljes vélemény “BAT Pécsi Dohánygyár Kft.”

Komár Norbert
Senior quality manager

iP3 Hungary Kft.

A feltárt energiahatékonysági intézkedések kiterjedése elegendő munkát ad az elkövetkező évekre. A TQ Consulting szakemberei az operatív költségmegtakarítások és az… Teljes vélemény “iP3 Hungary Kft.”

Kókai Tamás
Gyárigazgató

Kaloplasztik Műanyag-és Gumiipari Kft.

A TQ Consulting szakmai segítségével sikeresen kiépítettük és tanúsíttattuk az IATF 16949:2016 követelményeknek megfelelő rendszerünket, melyet az SGS Hungary Kft auditált.… Teljes vélemény “Kaloplasztik Műanyag-és Gumiipari Kft.”

Bakosné Tünde
Termelési igazgató /cégkultúra fejlesztő

Gyógyszeripari Ellenőrző és Fejlesztő Laboratórium Kft.

Magam és kollégáim nevében mondhatom, hogy hiánytalanul elégedettek vagyunk az ISO 17025:2017 belső auditor képzéssel. Egy jó hangulatú, gyakorlati megközelítésen… Teljes vélemény “Gyógyszeripari Ellenőrző és Fejlesztő Laboratórium Kft.”

Molnár Renáta
Minőségbiztosító egységvezető

Coca-Cola HBC Mo. Kft

A TQ Consulting munkatársai segítségével került fejlesztésre valamennyi ISO rendszerünk. A szakmai hozzáértés kifogástalan, minden tanács és ötlet tökéletesen alkalmazható… Teljes vélemény “Coca-Cola HBC Mo. Kft”

Jani Krisztina
Environmental Supervisor

Poultry Food Partners Kft.

Még egyszer köszönjük, hogy Lukács Orsolya ilyen lelkiismeretesen és főleg ilyen eredményesen felkészített minket az IFS auditra! Tóth Ferenc… Teljes vélemény “Poultry Food Partners Kft.”

Tóth Ferenc
ügyvezető

Depónia Nonprofit Kft.

Nagyon szépen köszönjük a belső auditor képzés során nyújtott felkészítést. Kollégáim elégedettek voltak a képzéssel, amely nemcsak elméleten alapult, hanem… Teljes vélemény “Depónia Nonprofit Kft.”

Tornyos Tímea
MIR-KIR vezető

Magyar Posta Zrt.

Köszönjük szépen az ISO 50001:2018 szabványértelmezési oktatást! Jól sikerült! Tetszett a példákon keresztül, jó humorral bemutatott prezentáció, ami segít mindenki… Teljes vélemény “Magyar Posta Zrt.”

Bariczné Darabos Andrea
Egir felelős

Tatabánya Erőmű Kft.

Ami nagyon pozitív volt együttműködésünk során, hogy önálló, proaktív munkával sikerült az auditra összegyűjteni a szükséges adatokat és információkat az… Teljes vélemény “Tatabánya Erőmű Kft.”

Rácz László
HR és kommunikációs vezető

Mettler Toledo Kereskedelmi Kft

Nagyon és hiánytalanul elégedett vagyok veled és a céged -az ISO 17025 tárgyában végzett- munkájával, kérem, hogy segíts továbbra is… Teljes vélemény “Mettler Toledo Kereskedelmi Kft”

Müller Péter
Ügyvezető

HÁDA Kft.

A 2016. évi energetikai audit elvégzése a lehetséges energiamegtakarítási és hatékonyság-növelési lehetőségeket feltáró elemzés 2017. évi nyomonkövetésében és a fejlesztési… Teljes vélemény “HÁDA Kft.”

Kós Emánuel Imre
Pénzügyi vezető

PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet

Az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 tanfolyam sikeresen lezajlott. Siklósi Imre előadó nagyon felkészült jó oktató volt. Én úgy éreztem hogy… Teljes vélemény “PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet”

Lauferné Kajdi Márta
laboratóriumvezető

Mobil Kapcsolat Kft.

2018 év elején döntöttük el, hogy szeretnénk cégünk részére ISO minősítést szerezni, mert hiszünk abban, hogy a „minőség a legjobb… Teljes vélemény “Mobil Kapcsolat Kft.”

Puha Mihály
Ügyfélszolgálati igazgató

Jobtain HR Szolgáltató Kft.

Arnolddal már 4 éve dolgozunk együtt. Cégeink között kiváló, egyre javuló, fejlődő munkakapcsolat alakult ki. A formalizált minőségirányítási folyamatok kialakítása… Teljes vélemény “Jobtain HR Szolgáltató Kft.”

Kis-Kéry Zoltán
Szervezetfejlesztési vezető

Magyar Posta Zrt.

A TQ Consulting Kft. energetikai szakreferens szolgáltatást nyújt a Magyar Posta Zrt. számára. Munkájuk túlmutat a jogszabályi megfelelés biztosításán, felelősségteljes,… Teljes vélemény “Magyar Posta Zrt.”

Tóth Valéria
MIR vezető

CertUnion Hungary Tanúsító Kft.

A TQ Consulting által felkészített szervezetek irányítási rendszere teljes mértékben kielégíti a szabványkövetelményekt, így a tanúsítói elvárásokat is. Ezen túlmenően,… Teljes vélemény “CertUnion Hungary Tanúsító Kft.”

Szabó Mirtill
Ügyvezető

Mindenamiiroda Kft.

A TQ Consulting nem a felületes dolgokban erős, hanem azokban a projektekben, ahol nem csak meg kell hámozni egy almát,… Teljes vélemény “Mindenamiiroda Kft.”

Németh Károly
Ügyvezető

Hauni Hungária Kft.

Az elvégzett munkával, annak tartalmával maximálisan elégedettek vagyunk. Az összeállított anyag olyan komplex és átfogó tartalommal rendelkezik, amelyből „építkezni” tudunk,… Teljes vélemény “Hauni Hungária Kft.”

Korcz Dénes
Energetikai Vezető

SAVARIA-DENT Kft.

Egy sikeres felkészítés után, egy sikeres ISO 13485 auditot tudhatunk magunk mögött. Köszönjük a TQ Consulting segítségét és Siklósi úr gyakorlati… Teljes vélemény “SAVARIA-DENT Kft.”

Jójárt Zoltán
MIR vezető

Bebusch Hungária Kft.

A TQ Consulting kft-t segítségét vettük igénybe  vállalatunk   minőségirányítási rendszerének feltérképezéséhez, majd az  IATF 16949:2016 szabvány követelményeinek való felkészítéséhez. Jól… Teljes vélemény “Bebusch Hungária Kft.”

Goldschmidtné Horváth Ilona
Minőségirányítás

Konkoly Hús Kft.

Cégünk , 2018-ban, IFS minőségirányítási  rendszer kiépítése kapcsán dolgozott együtt  (terv szerint, fog  is még a jövőben) TQ Consulting csapatával.… Teljes vélemény “Konkoly Hús Kft.”

Konkoly Katalin
Minőségirányítási vezető

Projekttér Kft.

Alkalmam volt a TQ Consulting vezetőjével néhány közös megbízónk projektjében innováció menedzsment felmérésben és elemzésben részt vennem. Ez a lehetőség… Teljes vélemény “Projekttér Kft.”

Zsíros János
Ügyvezető

Becton and Dickinson

Ezúton köszönöm az előkészítéssel kapcsolatos munkátokat, illetve kimondottan örülök annak, hogy meg lettünk dícsérve az audit végén! Mindenképp javasolni fogom a… Teljes vélemény “Becton and Dickinson”

Sárai Béla
Facility Manager

Sagemcom Magyarország Elektronikai Kft.

2017-ben találkoztam először Arnolddal és a TQ Consulting csapatával. Újdonsült minőségirányítási munkatársként felbecsülhetetlen volt a szakértelem és segítőkészség, amivel támogatták… Teljes vélemény “Sagemcom Magyarország Elektronikai Kft.”

Hosnyánszki Rita
MIR-KIR vezető

BAT Pécsi Dohánygyár Kft.

A TQ Consulting Kft. segítségét vettük igénybe a vállalat Intergált Irányítási Rendszerének, ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványmodellek szerinti, megfelelő… Teljes vélemény “BAT Pécsi Dohánygyár Kft.”

Dóka Dániel
MIR Vezető

Isolutions Kft.

Minden elismerésem a TQ Consulting-nak! Az egyik ügyfelemtől csakis pozitív visszajelzést kapok róluk, s nemcsak az ő működésüket tették hatékonyabbá és… Teljes vélemény “Isolutions Kft.”

Csékei Tamás
Értékesítési Vezető

Húsház Kft.

Arnold, személyedben egy rendkívül korrekt, segítőkész és célorientált embert ismertünk meg. Amit viszont kiemelnék az a rugalmasság ahogyan az „ügyfél”… Teljes vélemény “Húsház Kft.”

Mráv Beáta
MInőségirányítási vezető

Rektor Oktatóközpont Kft.

Arnold egy nagyon megbízható, korrekt és egyenes szakember. Több képzési és szervezetfejlesztési projektben dolgoztunk együtt, minden a megbeszéltek alapján történt,… Teljes vélemény “Rektor Oktatóközpont Kft.”

Szabó Mirtill
Ügyvezető

T-Concept Kft.

Művelt, hiteles, jó humorú, barátságos – e szavak jutnak először eszembe a TQ Consulting mukatársairól. Közel 5 éve ismerjük egymást… Teljes vélemény “T-Concept Kft.”

Tompa Zoltán
Ügyvezető

Hajdú-Coop Zrt.

Ezúton szeretném megköszönni társaságuknak az IFS minőségirányítási rendszerre való felkészítésünket! Külön szeretnék gratulálni cégüknek ahhoz, hogy ilyen kiválóan felkészített, szakmailag… Teljes vélemény “Hajdú-Coop Zrt.”

Vórincsák István
Igazgató

Happy Tejtermék Kft.

A Happy Tejtermék Kft-nél megtartott IFS-Food belső auditor képzéssel kapcsolatosan szeretnénk pozitív véleményünket megosztani. A képzés figyelemfelkeltő és érdekes volt,… Teljes vélemény “Happy Tejtermék Kft.”

Konrád Péter
Termelési igazgató

Szabó-Galambos Kft.

Én úgy látom hogy a TQ Consulting nagy figyelemmel és szakmai felkészültséggel segít azoknak, akik ISO vagy egyéb szabvány bevezetésére készülnek,… Teljes vélemény “Szabó-Galambos Kft.”

Szabó Zoltán
Ügyvezető

Új Élet Ingatlan

Véleményem szerint Arnold egy nagyon megbízható ember. Olyan felelősségteljes hozzáállással az élethez, amit ritkán látni. Olyan elvárásokat támaszt önmagával szemben,… Teljes vélemény “Új Élet Ingatlan”

Barsi Judit
ügyvezető

DIG Hungary Kft.

Én egy nagytudású, a szakmaiságra nagyon adó embernek ismertem meg az ügyvezetőt, akinek kiváló és fanyar a humora és akinek… Teljes vélemény “DIG Hungary Kft.”

Lehmann György
cégvezető