1994-1998 között a Gödöllői Agrártudományi Egyetem Biotechnológiai és Molekuláris Genetika Tanszékén gyakorlati oktatást végeztem.

1998-2006 között az MTA Növényvédelmi Kutatóintézetében kutatóként dolgoztam. A biológia tudományok doktora (Ph.D.) címet nyertem el.

2001-2006 között a TQ Consulting Kft. minőségirányítási-, minőségbiztosítási területén vezető felkészítő voltam, majd 2008-ban a társaság ügyvezető igazgatója lettem, mely posztot jelenleg is betöltöm.

2001-től végzek felnőttképzést, 2005 óta a felnőttképzési program akkreditációk gazdája vagyok. A mezőgazdaság teljes vertikumában végzek oktatást és minőségirányítási rendszerépítést. Ezek között önálló fejlesztésű integrált termeltetést, illetve teljes termékpályás integrációt magába foglaló szervezeti szintű minőségmenedzsment rendszerek is szerepelnek.

2006 óta minőségirányítási, élelmiszer-biztonsági, munkahelyi egészség és biztonság irányítás, később környezetközpontú irányítási és energiagazdálkodás-irányítási szabványkövetelmények szerinti projektekben veszek részt közigazgatási, for-profit és non-profit szervezeteknél egyaránt. Minőségügyi szakmérnökként és munkavédelmi technikusként tagja vagyok a hazai minőségbiztosítással foglalkozó szervezetek többségének. Rendszeresen bírálok referált hazai és nemzetközi tudományos folyóiratokat, a Óbudai Egyetem és MATE diplomamunka konzulense és bírálója is vagyok emellett.

Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karának Minőségbiztosítási szakmérnök/szakember képzésén végzek oktatást.

A Magyar Agrár- és Élelmiszertudományi Egyetem (MATE) Műszaki Intézetének (Gépész Karának) Élelmiszerlánc minőségirányítás szakirányú továbbképzésén oktatok.

Ötletgazdája, és 2009-2010. között vezető fejlesztője voltam az ökoenergetika fenntartható fejlődésnek megfeleltethető normatív rendszerszabványának kialakítására létrejött kutatócsoportnak. A közel 20 akadémikus, négy konzorciumi partner vállalkozás és 5 egyetem közreműködésével megvalósult projektben feladataim voltak: a projekt operatív irányítása, általános minőségmenedzsment rendszer vázának elkészítése, a szabvány kidolgozásának koordinálása, az elsődleges biomassza termelés szabvány kidolgozásának irányítása.

Telefon: +36-1-460-0446 E-mail: info@tqconsulting.hu