1994-1998 között a Gödöllői Agrártudományi Egyetem Biotechnológiai és Molekuláris Genetika Tanszékén gyakorlati oktatást végeztem.

1998-2006 között az MTA Növényvédelmi Kutatóintézetében kutatóként dolgoztam.

2001-2006 között a TQ Consulting Kft. minőségirányítási-, minőségbiztosítási területén vezető felkészítő voltam, majd 2008-ban a társaság ügyvezető igazgatója lettem, mely posztot jelenleg is betöltöm.

2001-től végzek felnőttképzést, 2005 óta több felnőttképzési program akkreditáció gazdája vagyok. Az oktatás mellett minőség-, és egyéb irányítási rendszerek bevezetését végzem. Ezek között önálló fejlesztésű teljes termékpályás integrációt magába foglaló szervezeti szintű minőségmenedzsment rendszerek is szerepelnek.

2008 óta menedzsmentfejlesztés és szervezetfejlesztési területen elemző, majd 2009 óta vezető fejlesztő szerepet látok el, közigazgatási, for-profit és non-profit szervezeteknél egyaránt. Minőségügyi szakmérnökként és munkavédelmi technikusként tagja vagyok a hazai minőségbiztosítással foglalkozó szervezetek többségének. Rendszeresen bírálok referált hazai és nemzetközi tudományos folyóiratokat, valamint a BCE és SZIE diplomamunka konzulense és bírálója is vagyok emellett.

Metrológus és ISO 9001 vezető auditor kompetenciáim mellett 2017-től oktatok az Óbudai Egyetem Bánki Donát Karán, a Minőségbiztosítási Szakmérnök képzésben.

Ötletgazdája, és 2009-2010. között vezető fejlesztője voltam az ökoenergetika fenntartható fejlődésnek megfeleltethető normatív rendszerszabványának kialakítására létrejött kutatócsoportnak. A közel 20 akadémikus, négy konzorciumi partner vállalkozás és 5 egyetem közreműködésével megvalósult projektben feladataim voltak: a projekt operatív irányítása, általános minőségmenedzsment rendszer vázának elkészítése, a szabvány kidolgozásának koordinálása, az elsődleges biomassza termelés szabvány kidolgozásának irányítása.

Telefon: +36-1-460-0446 E-mail: info@tqconsulting.hu